Keegi saab sellisegi veel selle aasta sees (vihje: homme). Loodan, et ka mina maitsta saan.
Sisu:
Kirsikompott - tunde järgi, aga ilmselt umbes pooleliitrine
2 spl suhkrut
1 spl kartulitärklist
törts konjakit
Tainas:
150 g võid
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
4 muna
1 dl nisujahu
1 dl mannat
1 sidruni koor, riivitud
1 sidruni mahl
500 g hapukoort
2 tl küpsetuspulbrit
Sepistus: kompotivedelik, suhkur, konjak ja tärklis keema, siis pott tulelt ära ning kirsid sisse. Sega, jahuta (taas külmik, vaeseke!)
Või, suhkur, vanillisuhkur MUMmi, kohevaks vahuks. Lisada munad, jahu, manna, sidrunikoor ja -mahl, hapukoor ning küpsetuspulber.
Pool taignast määritud-jahustatud koogivormi, peale kirsivärk nii, et päris vastu serva ei lähe. Peale ülejäänud tainas ning ahju 175 kraadi ja 1,5 tundi. Tehtud. Eks siis paistab kuis maitseb.
28 December 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment