tag:blogger.com,1999:blog-21339797.post7633595221030825503..comments2023-10-22T14:34:49.312+03:00Comments on Köögihai: Virsiku-mandlikookUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-21339797.post-60170045053553127082007-02-28T11:14:00.000+02:002007-02-28T11:14:00.000+02:00Rummikook1 tl suhkrut, 1 või 2 pudelit. rummi, 1 d...Rummikook<BR/>1 tl suhkrut, 1 või 2 pudelit. rummi, 1 dl kuivatatud puuvilju, pruuni <BR/>suhkrut,<BR/>1 tl soodat, 100 g võid, 2 muna, 3 sidrunit, 1 kl jahu, 1 dl <BR/>pähkleid<BR/><BR/>Alustuseks proovi rummi. Mmm, hea, kas pole? Võid alustada.<BR/><BR/>Võta suur kauss, mõõduklaas jne<BR/><BR/>Proovi uuesti rummi. Veendumaks, kas rumm on piisavalt hea, vala<BR/>1 dl<BR/>klaasi ja joo nii kiiresti kui saad. Korda.<BR/>Klopi mikseriga või suures kausis.... lisa 1 tl suhkrut ja <BR/>vahusta veel.<BR/>Kontororolli, kas rumm on OK.......<BR/><BR/>Võta veel klaasike. Ava teine pudel kui vaja............<BR/>Liza munad, kuivatatadud puuvljad.... peksa vahule.....<BR/>Kui nad kitivad mikseri kinni, kasuta kruvikeeraja abi....<BR/>Maitse rummi, et kontrollida konsis..konssisitensistentsi...<BR/>lisa 3 dl soola või pipart või ..... vahet pole.......<BR/>Proovi rummi.<BR/>Bressi 1 sidururuni mahl ........ lisa 1 tl pruuni või miskit <BR/>värvi<BR/>suhhurt....<BR/>vahet pole.........Sega.......<BR/><BR/>Määri ahi võiga, keera koogivorm 350 kraadi peale, keera tainas<BR/>ahju..........<BR/><BR/>Maitse veel rummi, mine magama.......Anonymousnoreply@blogger.com